24 okt

A kudarcok vinnének előre? Mit gondol erről Kálmán Olga?

Régebben rászoktam arra, hogy Szily Nóra interjúit nézegetem a Youtubeon.  Az értelmes beszélgetéseket mindig is kedveltem, és amíg a reggelimet majszolgattam, megnéztem egy-egy ilyen interjút. Sok-sok értékes gondolatot kaptam így, szellemi táplálékot a fizikai mellé.

Az egyik ilyen csevej alkalmával Kálmán Olga volt a beszélgetőpartner, akinek a szakmai sikeréhez, hitelességéhez nem férhet kétség, azt gondolom. Többek között a kudarcokról is szó volt, megannyi érdekes téma mellett. Amit most ki szeretnék ebből a beszélgetésből emelni, talán közhely, talán nem,  én azt látom, rengetegen a rossz oldaláról közelítik meg ezt a témát, és én amúgy is szívesen tanulok sikeres emberektől.

Nagyon fontosnak érzem ezeket a gondolatokat, és akár a környezetemben, akár a magam életében abszolút ezt látom mindig visszaigazolódni. A videó 17. perce környékén tudod meghallgatni:

“Én azt gondolom, nincs kudarcorientált ember, én ebben nem hiszek, aki ezt kitalálta, nem jól találta ki. :) Tehát hogy a kudarcok vinnének előre, hogy az inspiráljon, hogy megint nem sikerült, na majd legközelebb, ilyen nincs, ez hülyeség. Az embernek sikerre, sikerélményre, pozitív visszajelzésre van szüksége, az egy kudarcban is benne lehet.”

Belinkeltem Neked ide az interjút:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük