19 okt

Bemutatjuk Pálóczi Ildikót

 

Biztosan nagyon kíváncsiak vagytok már, ki is vállalta be, hogy megnyitja vendégelőadóink sorát, és hát láthatjuk azt is, hogy nem is akármilyen témával indított!
Ezért hát jöjjön egy kis összeállítás, ki is ő, mi is ő, milyen embert ismerhetünk meg jövő pénteken a személyében!

Ildikó 30 évet töltött el az egészségügy prevenciós területén. Az emberekkel való törődést, segíteni akarást a családja felmenő ága hagyta rá örökségül. A hivatástudat, az empátia, a megelőző szemlélet vérévé vált az eltelt évtizedek alatt.
Kriston Andrea nevére először a ’80-as évek végén figyelt fel egy serdülő lányoknak szóló felvilágosító film kapcsán. Nagyon megtetszett neki az a nem megszokott szemléletmód, ahogy Andrea a tinik intim problémáiról beszélt, és másutt addig nem hallott megoldásokat ajánlott.
A Kriston Intim Tornával Ildikó 20 évvel ezelőtt ismerkedett meg, és a mindennapjai részévé vált. Hivatásában igyekszik megragadni azokat a lehetőségeket, amelyekkel konkrét, hatékony módon tud nőknek, férfiaknak segíteni és képessé tenni őket arra, hogy önmagukon segítsenek. A Kriston módszerrel olyan komplex testi-lelki egészségmegőrző, életminőséget javító csomaggal tud szolgálni a résztvevők számára, amely egyedülálló a világon. A tréningeken nagyon jó a hangulat, vidáman, tabuk nélkül beszélgetnek.
Ildikó vallja, hogy a XXI. század NŐjének különösen fontos, hogy testileg egészséges, lelkileg stabil legyen ahhoz, hogy sokrétű feladatainak és számos szerepkörének meg tudjon felelni úgy, hogy közben egyéniségét megőrizze. Ugyanakkor úgy véli, minden nő mögött van egy FÉRFI: házastárs, vagy partner, és csak úgy lehet teljes egy család egészsége, ha nemcsak a NŐ, de a FÉRFI is egészséges. Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, Ildikó segítséget, inspirációt ad az intim torna tréningeken.

Rendezvényünkre házigazdánk, Áhel Georgina ajánlására jutott el, és láthatólag az első pillanattól otthon érezte magát. Nagyon kedves, vidám, felszabadult egyéniség, aki szorgalmával és hatalmas tudásával, tapasztalatával fog nekünk segíteni következő rendezvényünkön, ahol az ő előadását hallhatjátok majd.

Előadásának témája:
Női egészség testben és lélekben

Helyszín:
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa, Festa 1. rendezvényterem, Földszint

Időpont:
2021. november 5. péntek, 18-20 óra


További részleteket eseményünk leírásában olvashattok. Kérünk Titeket, egy megosztással segítsétek munkánkat, minél többekhez eljuthasson az információ, és minél többen el tudjanak jönni ingyenes rendezvényünkre:

https://fb.me/e/Uf9dfpaU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük