Inspiráló Műhelymunka – Bőség, munka, hivatás

Elmélyülős workshop – kérdések és válaszok

.

.


.

.

Várlak sok szeretettel félnapos, elmélyülős foglalkozásunkra, ha úgy érzed:

  • magabiztosabban szeretnél mozogni az emberi kapcsolatok és ezáltal és a munka világában,
  • konkrét megoldáscsomagot szeretnél kapni arra vonatkozóan, hogy az egyes személyiségtípusokkal hogyan működj együtt a lehető leghatékonyabban,
  • meg szeretnéd tudni, hogyan tudsz a te saját személyiségtípusoddal minél ügyesebben érvényesülni,
  • őszintén vágysz arra, hogy a benned lévő gátak, félelmek, elakadások feloldódjanak,
  • meg szeretnéd találni, fel szeretnéd építeni magadban az utat a hivatásodhoz, amely nemcsak téged emel, számodra, hanem a veled munkakapcsolatban állók számára is értéket teremt.

.

.

Inspiráló Nők Egymásért Sárvár

Ezennel útjára bocsátjuk első Inspiráló Műhelymunka foglalkozásunkat! 

A célunk az, hogy fél-egynapos workshopjaink során sokkal áthatóbban, mélyebben tudjunk foglalkozni egy-egy témával, komoly tudásanyagot tudjunk nektek átadni az adott problémakörrel kapcsolatban,

valamint lelki terheinket képesek legyünk feldolgozni, magunk mögött hagyni, és tiszta szemmel láthassunk rá megoldásainkra, egyre könnyebb és élvezhetőbb életet építve magunknak.

Természetesen a “Bőség, munka, hivatás” témakörrel kezdünk. 

.

.

Legelső Inspiráló Műhelymunka tanfolyamunk címe:

Gyümölcsöző kapcsolódás a 16 személyiségtípussal

2022. február 19.  9-13 óra,
Park Inn By Radison Sárvár Resort & Spa

Jelentkezési határidő: febr. 16. szerda
Early bird akcióban: febr. 14. hétfő

 

.

Mire számíthatsz workshopunkon?

biztonságos keretekre, pontos segítői instrukciókkal vezetett belső munkára,

• betekintést nyerhetsz lelked mélyebb rétegeibe, ahol az ott található ellentmondásokat fogjuk elkezdeni egymással összebékíteni,

minden személyiségtípusról kétoldalas leírást fogsz kapni, általános és specifikált leírásokat, jellemzőket, mire kell figyelnünk, milyen fontos dolgokkal kell tisztában lenni velük kapcsolatban,

• megismerjük, megfigyeljük, tudatosítjuk saját működési mechanizmusainkat, figyeljük reakcióinkat, belső jelzéseinket az egyes típusokkal kapcsolatban,

• és 5-lépéses módszerünkkel oldjuk a felmerülő stresszeket, befeszüléseket, fájdalmakat.

 

.

Miben rejlik mindezek jelentősége?

Az emberek túlnyomó többsége élete során számos olyan helyzetet él meg, amelyben megtapasztalja, hogy jóval értékein alul kezelik.

Az is nagyon gyakori, hogy egy erőteljes hiánygondolkodás szűrőjén keresztül látjuk a körülöttünk levő világot, sokkal inkább, mint ahogyan azt az objektív tények alátámasztanák, ha a valóságnak megfelelő, teljes spektrumukban látnánk azokat.

Ennek oka az, hogy egyszeri, nagy törést okozó, vagy sorozatos negatív megéléseink során nagyon nagymértékű mentális és érzelmi terhelést kapunk, melynek hatására látószögünk drasztikusan leszűkül. A későbbiek folyamán agyunk – önmaga védelme, tehermentesítése végett – ehhez a képlethez fog nyúlni, hogy a világ működését számunkra leképezze, és ennek megfelelően az ehhez illő, alaposan lecsökkentett megoldáskészletből fog válogatni akkor is, ha a körülmények voltaképpen ezt már nem is indokolják.

Ahhoz, hogy ez a perspektíva újra kitáguljon, és ténylegesen az aktuális helyzethez igazodjon, plusz terhelések és torzítások nélkül, ebben segít az, ha ezeket a valóságnak nem megfelelő összefüggéseket, torzításokat felismerjük, tudatosítjuk és a helyére rakjuk, valamit ha az érzelmi terheinket biztonságos körülmények között, saját egyéni tempónk és ritmusunk szerint feldolgozzuk.

Ez olyan érzés, mintha kiürült volna belőlünk valami, ami eddig a részünket képezte, de már nincs szükségünk rá, és beköltözhet a helyére valami új, valami kellemes, valami jó, amellyel továbbléphetünk a múlt eseményein.

Túlaggódó vagy éppenséggel mérgező szülői háttér, toxikus munkahelyek, kegyetlen főnökök, epigenetikus örökségek, – valószínű, hogy érezni fogjuk, ha dolgunk van még a bőséggel, hivatással és munkával kapcsolatos területekkel.

.

.

Négycsillagos környezet!

A célunk az, hogy rendezvényeinkkel, önfejlesztő programjainkkal egyfajta minőségi vonalat, nívót képviseljünk a városban.

Az a szándékunk, hogy ez ne csak a  foglalkozások magas szakmai színvonalában jelenjen meg, hanem a rendezvények hangulatában is tükröződni tudjon.

Ha ismered az érzést, hogy egy hely kisugárzása már önmagában nagyobb távlatokat nyit meg benned, tudod, miről is beszélünk. 

Amikor a biztonságos burkot, fészket, amit mi magunk köré kiépítünk, megtámogatja a minket körülvevő milliő, amelynek hatására az elme is nagyobb ablakokat nyit magában, és a lélek is mindjárt könnyebben találja meg az utat az általunk vágyott álmokhoz, teremtésekhez.

.

.

Nívó, kényeztetés, elegancia

A cseppnyi kényeztetés, elegancia felpuhítja kissé a határaidat és könnyebben be tudsz fogadni eddig még fel nem fedezett távlatokat.

Éppen ezért a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa tündérei finom falatokkal, üdítővel, kávéval, ásványvízzel, édes és sós harapnivalókkal fognak kedveskedni nekünk.

.

.

.

Mennyibe kerül a félnapos “Gyümölcsöző kapcsolódás a 16 személyiségtípussal” workshop?

.→ A tanfolyam időtartama 4 óra, amelyhez két szünet tartozik. 

→ Egy 50-oldalas nyomtatott anyagot kaptok majd kézhez.

Koncentrált figyelmet, megérlelt tudást fogtok kapni a fentiekben részletezett módon. 

→ A szünetekben édes és sós sütemények, valamint szendvicsek várnak minket, üdítőt, ásványvizet, kávét és teát fogyaszthatunk, ezek mind a workshop részét képezik.

→ Sőt, még azokra is gondoltunk, akik élőben nem tudnak részt venni az alkalmon.

 

.

Éppen ezért 3 különböző csomag közül is választhattok:

* az online workshop időpontja: febr. 27.

 

.

+ Early bird ajándék!

Már nagyon régóta tervezem törzsvásárlói programom elindítását is, és úgy érzem, ennek éppen most jött el az ideje! :)

Ennek egyik megnyilvánulási formája lesz most ez az Early Bird akció is, mivel nagyon jól tudom azt, hogy a koncentráltabb önmunka hatványozottan hozza meg gyümölcsét, és arra szeretnélek buzdítani titeket, hogy elkötelezzétek magatokat emellett.

 

Early Bird kedvezmény egyéni, mélyblokkoldó konzultációra:
(Amennyiben febr. 14-e éjfélig regisztrálsz a workshopra.)

15.000 Ft helyett 12.000 Ft

 

Ezért tehát ha 14-e éjfélig érvényesítitek a regisztrációtokat 19-i workshopunkra, az egyéni, mélyblokkoldó konzultációmra, egy alkalommal 20%-os kedvezményt biztosítok nektek, amelyet egy éven belül tudtok érvényesíteni. (Természetesen az online verzióra is lesz Early Bird kedvezmény.)

.

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

.
1. Először is, kérlek jelezd részvételi szándékodat a következő elérhetőségek egyikén:
.

.
2. Privát üzenetben vagy emailben fogom küldeni neked az utaláshoz szükséges adatokat. Regisztrációd a befizetés után lesz érvényes.

3. Ha bármi kérdés van, nagyon szívesen válaszolok!

4. 2022. február 19-én, szombaton, háromnegyed 9-kor pedig sok-sok szeretettel várlak a sárvári Park Inn Hotelben!

Jelentkezési határidő: február 16-a, szerda.

Early bird ajándékkal február 14-e, hétfő.