Rólam

HVI

Talán sokan ismertek már, akár mindenféle másfajta minőségekben. Hendéné Veres Ildikó vagyok.

15 éve, egy agykontroll tanfolyamon érintett meg először a maga mélységében, micsoda lehetőségek rejlenek az emberi tudattalan mélyén, és megdöbbentő volt szembesülni mindennek az erejével. Az azóta eltelt idő alatt mindig voltak jelen az életemben olyan emberek, akik nagyon hatással voltak rám, akikre felnézek, és rengeteget adtak hozzá a szemléletemhez. Természetesen én magam is fokozatosan formálódtam, és ez a folyamat a mai napig is tart.

Ezalatt a másfél évtized alatt sokféle módszert kipróbáltam, megtanultam, de ez az élmény a mai napig nem fakul, és a vágyam, hogy minél jobban megismerjem ezt a fajta világot, ugyanannyira csillapíthatatlan, mint 15 évvel ezelőtt.

Agykontroll, kineziológia, jóga, légzőgyakorlatok, deeksha, Theta Healing, Brandon Bays (Belső utazás), és Eckhart Tolle, mind fontos építőkövei voltak az utamnak, csak hogy a legmeghatározóbbakat említsem.

Mintha megnyílna egy csatorna, és az ember elkezdene megérteni egy nyelvet, aminek a létezéséről még csak sejtése sem volt. Rádöbben, mit jeleznek testének tünetei, az érzelmei, vagy akár életének történései.

Az a fajta ember vagyok, aki szinte mániákusan gyűri-csiszolja át magán a különféle módszereket és tanításokat, hogy idővel aztán letisztuljanak benne azok, és egy egységes egésszé álljanak össze. Mindezek persze aztán mély változásokat indítottak el az életemben.

20157399_1040451726092166_3212748409377397525_oIdőközben megszülettek a gyerkőceim is, akik mellett volt alkalmam a fent említett csiszolgatásra és gyakorolgatásra. :) Nem kell mondanom, hogy micsoda fejlődési lehetőség van abban, amikor valaki szülővé válik, ez gyakorlatilag megúszhatatlan. És azt sem külön ragoznom, mekkora öröm, amit az Ő érkezésük hozott a mindennapjainkba. Ezek a boldogságmorzsák ott vannak a készülődős, sietős reggelekben, a nyűgös napokon, de még a mélyrepüléses időszakokban is.

Az a célom, hogy a hétköznapi életünk pici kis pillanataiban minél többször megtapasztaljuk a boldogságot, észrevegyük mindazt, ami előrevisz minket az utunkon, amiből építkezhetünk, ami lelkesedéssel tölt el, ami energiával tölt el, hogy minél inkább azt az életet élhessük, amiben a lehető legjobban érezzük magunkat. Azt gondolom, a boldogsághoz, az önazonos élethez nem az kell, hogy mindig, minden tökéletes legyen az életünkben, hanem az, hogy megtanuljuk, élvezni azt, és kihozni a lehetőségeinkből a legjobbat.

Ezért indítottam el a blogot és Facebook oldalt, valamint ezért dolgozom azon, hogy minél többen megtapasztalhassátok a meditációk, egyéni konzultciók hatását, felszabadító erejét. Mert én magam is végigmentem már ezen az úton, lépésről lépésre. Sőt, továbbra is egyre minőségibb és egyre kiteljesedettebb életre vágyom, és igyekszem ennek megfelelően formálni a napjaimat.

Ezt a 15 évnyi, rengeteg, kitartó próbálkozást és gyakorlatot szeretném Neked átadni azzal a sok-sok tudással, amit ezalatt az idő alatt felhalmoztam az emberi lélek működésével kapcsolatban. Mint a szivacs, a mai napig is úgy szívom magamba az ilyen jellegű információkat.

Ez a szenvedélyem, na. :)

Örülök, hogy itt vagy, és jó olvasgatást, mazsolázgatást!

Ildikó